dinsdag 1 mei 2012

Rondvaart in Amsterdam

Op zaterdag 16 juni 2012 heeft Amsterdam de primeur van de allereerste boottocht door de grachtengordel met een Indisch tintje. Tijdens een tocht van maar liefst 2½ uur vaart u met een salonboot langs diverse hoogtepunten die een connectie hebben met het voormalig Nederlands-IndiĆ«. Onze Indische gids geeft uitleg over achtergronden van deze unieke panden en plekken, aangevuld met leuke anekdotes die u niet in geschiedenisboekjes vindt. Geheel in Indische sfeer wordt ook aan de inwendige mens gedacht: tijdens de tocht krijgt u natuurlijk drankjes en heerlijke Indische hapjes geserveerd. Voor wie Iedereen die affiniteit heeft met de geschiedenis van Nederlands-IndiĆ« en nieuwsgierig is naar allerlei Indische weetjes…Maar u bent uiteraard ook van harte welkom voor gewoon een gezellige middag op het water in Indische sfeer. > Download de flyer

De boot beschikt over een flinke buitenkuip met comfortabele banken en een gezellige binnenruimte. Ook de binnenruimte is licht en open van karakter met een bar en een salon waar u zittend of staand kunt genieten van het uitzicht en het gezelschap. Bij stralend weer kan de kap over de gehele lengte open.

De opstapplaats van de boot bevindt zich in het centrum van Amsterdam op loopafstand van een grote parkeergarage die goed bereikbaar is. Tevens vindt u vlakbij diverse tram- en metrohaltes.De vaartocht is een initiatief van Carol Burgemeestre en Peter Bouman (IndoNu) en Ingrid Florentinus (LV-INOG). Verder werken mee Tino Pattipilohy (Cerita Fakta) en Zwing Wieland (vormgever).

Indien de boottocht niet door kan gaan vanwege noodweer zal een nieuwe datum worden gepland. Er vindt geen restitutie van reeds betaalde gelden plaats.

Indien de boottocht niet door kan gaan vanwege te weinig deelnemers ontvangt u uiterlijk 1 maand van tevoren bericht. U kunt kiezen voor restitutie of deelname op een andere nog bekend te maken datum.

Indien u zelf wenst te annuleren dan kan dit tot 15 mei kosteloos. Daarna vragen wij een vergoeding van 50 %. Het is ook mogelijk om iemand anders in uw plaats te laten deelnemen, mits de naam van deze persoon uiterlijk 2 dagen voor de vaartocht aan ons is doorgegeven.

Contact
U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: ceritafakta@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten